top of page
20221005_085421.jpg

Uw goederen tijdig op bestemming, in België en daarbuiten, met One Way Express BV uit Geraardsbergen

One Way Express is een expert voor binnen- en buitenlands transport van alle aard. Bel voor info en overtuig uzelf!

Flexibiliteit en scherpe prijzen

Bij One Way Express BV werken wij met professionele medewerkers die al uw nationale en internationale transporten verzorgen. U mag er zeker van zijn dat wij uw goederen steevast met de grootste voorzichtigheid behandelen. Onze vrachtwagens en bestelwagens zijn volledig uitgerust om uw artikelen in optimale omstandigheden te vervoeren. Onze transportdiensten staan bekend om hun flexibiliteit. U kunt 24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7 op ons rekenen. Bovendien garanderen wij u zeer competitieve prijzen voor uw expedities in binnenland én buitenland.

Veelzijdige vervoersdiensten

Vanuit onze thuisbasis in Geraardsbergen (Oost Vlaanderen) bieden wij heel verschillende vervoersdiensten aan. Wij staan in voor het transport van alle soorten goederen, individueel verpakt of op palletten. Daarnaast werken wij ook samen met meerdere elektrohandelaars. Voor diverse winkels leveren wij elektrotoestellen aan huis. Voor elk transport kiezen wij uit onze vloot het voertuig dat meest geschikt is voor de opdracht, zodat uw verzendingen altijd vlot en efficiënt verlopen.

20200127_175039.jpg

Ons wagenpark

Aarzel niet om ons te contacteren met specifieke vragen! Onze medewerkers adviseren u graag. We geven u hier een overzicht van onze vloot. Zo krijgt u een concreet beeld van al onze transportmogelijkheden.

Bestelwagens

Vrachtwagens

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze dientsen? Neem dan vandaag nog contact op met One Way Express BV, telefonisch of via mail.

bottom of page