top of page
Gekoeld transport

Gekoeld transport van voedingswaren en diepvriesproducten door One Way Express BV

Een transporteur voor bederfbare goederen nodig? One Way Express BV uit Geraardsbergen is uw partner!

Geconditioneerd vervoer met frigo’s en vriezers

Wij tellen onder onze klanten tal van voedingsbedrijven. Om evidente redenen stellen zij zeer hoge eisen aan het vervoer van hun producten. En daaraan kan One Way Express BV probleemloos tegemoetkomen. Ons bedrijf verzorgt het gemengd en geconditioneerd transport van voedingsmiddelen. Dat wil zeggen dat onze vrachtwagens tegelijkertijd zowel verse voeding als diepgevroren producten kunnen leveren. Onze gespecialiseerde voertuigen zijn namelijk uitgerust met professionele frigo’s en vriezers waarvan de temperatuur perfect aangepast kan worden aan de lading. Vis, vlees, groenten en fruit, maar ook bereide maaltijden worden onder de beste omstandigheden en zoals het wettelijk voorgeschreven is, op het adres van uw afnemers bezorgd. En dat in heel België en daarbuiten.

Gaat het om omvangrijke ladingen voor de groothandel? Of misschien zelfs voor verscheping naar het buitenland? Geen nood: onze transporteurs hebben een heftruck bij zich en plaatsen uw waren precies waar u ze hebben wil.

Voor koel- en vriestransport van voeding zit u goed bij One Way Express BV. Neem contact met ons op voor info over onze interessante voorwaarden en prijzen.

bottom of page